Mock Test - 6 ( English )

1)His office is on the second ______ of the building.

  1. level
  2. floor
  3. stage
  4. ground

Answer: floor

Explanation: #


2)The tree ______ by lightning.

  1. struck
  2. was struck
  3. flashed
  4. was flashed

Answer: was struck

Explanation: #


3)How long ______ English?

  1. are you learning
  2. you learn
  3. do you learn
  4. have you been learning

Answer: have you been learning

Explanation: #


4)When Simon ______ back tonight, he'll cook dinner.

  1. will come
  2. come
  3. comes
  4. shall come

Answer: comes

Explanation: #


5) They have put speed bumps on the road to ______ accidents.

  1. prohibit
  2. avoid
  3. forbid
  4. prevent

Answer: prevent

Explanation: #


6)The doctor gave me a ______ for some medicine yesterday.

  1. receipt
  2. note
  3. recipe
  4. prescription

Answer: prescription

Explanation: #


7)I'm fed up ______ this excersice.

  1. with doing
  2. to doing
  3. for doing
  4. to do

Answer: with doing

Explanation: #


8) ______ the better team, we lost the match.

  1. Despite
  2. Despite of being
  3. Although
  4. Despite being

Answer: Despite being

Explanation: #


9) He's interested ______ learning Spanish

  1. on
  2. for
  3. in
  4. to

Answer: in

Explanation: #


10) I want to be a teacher when I ______.

  1. grow up
  2. grow
  3. am more years
  4. age

Answer: grow up

Explanation: #


No comments

Hindi vyakaran Mock Test

Scholarship Exam 2024 PAPER 1/2 : Hindi अनेकार्थी शब्द Start The Quiz Time's Up score: Next question See Your Result Total Quest...

Powered by Blogger.