Mock Test - 3 ( English )

1) Look at these dark clouds: It __________________ rain soon.

  1. is going to
  2. is raining
  3. rains
  4. will

Answer: is going to.

Explanation:-


2) "I'm looking forward to __________________ you again soon."

  1. meets
  2. meeting
  3. met
  4. meet

Answer: meeting.

Explanation:- #


3)I would learn more vocabulary if I ____________ more time.

  1. would have
  2. had been
  3. have
  4. had

Answer: had.

Explanation:- #


4)Next year, my father ______________ celebrate her 80th birthday.

  1. is going to
  2. will be
  3. would
  4. will

Answer: will.

Explanation:-#


5)Put this sentence into the passive: "The thief stole the woman's purse."

  1. The woman's purse was stealing by the thief."
  2. The woman's purse had been stolen by the thief."
  3. The woman's purse was stolen by the thief."
  4. The woman's purse has been stolen by the thief."

Answer: The woman's purse was stolen by the thief.".

Explanation:-#


6)My sister is good ________________.

  1. at speaking English
  2. in speaking English
  3. in speak English
  4. at speak English

Answer: at speaking English.

Explanation:-#


7)She______ ill since last friday. (Choose the right verb form from the options given.)

  1. Has been
  2. Is
  3. Had been
  4. Was

Answer: Has been.

Explanation: -#


8)She succeeded ______ the job. (Choose the right verb form from the options given.)

  1. with getting
  2. to get
  3. getting
  4. in getting

Answer: in getting.

Explanation:-#


9)She ________ in India since 1995. (Choose appropriate form of the verb to fill in the blanks.)

  1. is living
  2. lives
  3. have been living
  4. has been living

Answer: has been living.

Explanation:- #


10)If you _______ her she would have come. (Choose the appropriate option)

  1. Called
  2. Call
  3. Would call
  4. Had called

Answer: Had called.

Explanation:- #


No comments

Hindi vyakaran Mock Test

Scholarship Exam 2024 PAPER 1/2 : Hindi अनेकार्थी शब्द Start The Quiz Time's Up score: Next question See Your Result Total Quest...

Powered by Blogger.